Danfoss

danfossDanfoss er en af de største virksomheder i Danmark og er i dag et multinationalt firma med afdelinger i salg og distrubution i 47 lande samt produktion i form af fabrikker i 18 forskellige lande.

Danfoss har stadigvæk hovedsæde i byen Nordborg på Als, hvor virksomheden har skabt en øget vækst for hele lokalområdet og for Danmark, hvor 6000 ud af de i alt ca 20.000 ansatte i virksomheden arbejder i Danmark.

Danfoss specialiserer sig inden for forskning, udvikling og produktion af mekaniske og elektroniske komponenter, som benyttes af virksomheder i produkter hele verden over.

Danfoss har været en af de helt store spillere inden for offshoring, hvor virksomheden har taget produktionen i og unden for Danmarks grænser inden for forskning og produktion.

Det har især været på produktløsninger til offshore-virksomheder, at Danfoss har kunne bidraget med deres verdensklasse forsknings –og produtløsninger. Med de avancerede platforme og maskiner, som offshore-løsninger byder på, er det tit nødvendigt med special-lavede komponenter, som kan modstå store udfordringer de steder hvor offshoring-løsningerne finder sted.

Her har Danfoss været en stor hjælp for et utal af firmaer med speciallavede løsninger. Blandt disse løsninger har bl.a. været højeffektive pumpeløsninger, som har været benyttet blandt de danske firmaer ved olie –og gasfelterne i Nordsøen.

Udover dette har Danfoss også leveret løsninger til bl.a. det danske militær, krydstogsskibe og færger, som alle opererer på søen og har brug for produkter af højeste kvalitet.