ISS

issISS blev grundlagt som et selvstændigt vagtfirma i København i år 1901, som senere blev ændret til rengørinsselsabet som gjorde ISS kendt tilbage i 1934. I dag har virksomheden vokset sig til en af de førerende service-virksomheder i hele verden og har ansatte hele verden over, som tilbyder et stort udbud af services inden for servicebranchen.

ISS er i dag kendt som en såkaldt ’facility service’ virksomhed, som tilbyder løsninger over hele verden og med en omsætning på over 80 milliarder kroner. Firmaet dækker over serviceområder som rengøring, catering, support, ejendsdomshåndtering, sikkerhed og håndtering og er velset hele verden over for dets produktløsninger.

Virksomheden er et af verdens mest multinationale virksomheder og tilbyder løsninger i mere end 50 lande verden over, som bl.a. dækker over Europa, Nordamerika, Latinamerika samt Stillehavsområdet.

Virksomheden har i dag mere end 500.000 ansatte i firmaet i de mere end 50 lande og har i den grad formået at skabe vækst i firmaet og lande hvor firmaet operer via offshoring.

Firmaet operer stadigvæk fra hovedkontoret i København, hvor den administrerende direktør Jeff Gravenhorst leder firmaet.

ISS har via deres offshoring kunne tilbyde løsninger og skabt vækst i lande hele verden over. ISS har gennem deres løsninger kunne tilbyde speciallavede løsninger via offshoring over hele verden, hvor de med over 500.000 dækker et stort antal fagområder med et utal af kompetencer, som bliver anset med stor respekt fra virksomheder og klienter verden over.