Kontakt os

kontakt-osHos Offshorebase bestræber vi os altid på, at kunne give danskerne det bedste inden for erhvervsnyheder med fokus på offshore-branchen. Har du kommentarer til os, ris/ros eller forslag?

Så er du velkommen til, at kontakte os eller en af vores journalister direkte. Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser.

Du er også mere end velkommen til, at skrive eventuelle kommentarer til hvad du ønsker, at se mere af på Offshorebase, hvad enten det er bestemte artikler og specifikke emner eller firmaer inden for erhvervs –og offshorebranchen eller andre særlig emner du ønsker, at få dækket.

Hos Offshorebase bestræber vi os på, at kunne levere det bedste produkt til vores læsere og består af et team med de yderste kompetencer inden for feltet. Hvis du føler du kan bidrage med noget til vores dynamiske team hos Offshore-base, er du velkommen til, at skrive en uopfordret ansøgning til job@offshorebase.dk eller kontakte vores kontor for en uopfordret jobsamtale med en af vores ledere.

Du kan kontakte Offshorebase via følgende oplysninger:

Generelle spørgsmål:
kontakt@offshorebase.dk

Tips eller rettelser til artikler:
tip@offshorebase.dk

Telefon:
+45 75 11 38 551

Du er også velkommen til, at kontakte vores kontor direkte inden for vores åbningstider fysisk eller via telefon. Vores kontor er placeret på Strandbygade 84 i Esbjerg. Vores åbningstider er som følger:

Mandag: 8-16
Tirsdag: 8-16
Onsdag: 8-16
Torsdag: 8-16
Fredag: 8-16
Lørdag: 9-12
Søndag: Lukket

Kontoret holdet åbent hele året rundt undtagen mellem jul og nytår, samt påskesøndag. Ved særlige henvendelser er der mulighed for, at holde kontoret åbent uden for vores åbningstider.