Om Offshorebase

Offshorebase er et dansk baseret nyhedsmedie med fokus på erhvervsnyheder. Hos Offshorebase har vi fokus på erhverv inden og uden for danske grænser med speciale inden for erhvervsnyheder relateret til virksomheder, som har offshore-løsninger.

Hos Offshorebase ønsker vi, at kunne levere relevante nyheder inden for den danske erhvervsverden samt nyheder relateret til denne. Vi består af et team af engagerede journalister med mange års erfaring inden for journalistik og erhverv, som har en målsætning om, at levere de bedste og mest dækkende nyheder til vores læsere.

Offshore-base blev grundlagt med at ønske om, at kunne tilbyde danskerne nyheder fra erhvervsverden med fokus på offshore.

Offshore-branchen har oplevet en rekordstor vækst i Europa og Danmark inden for de seneste år og har især bidraget med en øget vækst for den danske industri, samt firmaer tilknyttet offshore-virksomhederne. I Danmark oplevet vi en rekordstor vækst og opmærksomhed inden for offshore-branchen, hvor rekordmange nye bliver uddannet inden for offshore-branchen, som har skabt en øget vækst i arbejdspladser på et ellers presset dansk arbejdsmarked.

Offshore har vist sig at være en af fremtidens løsninger for at skabe arbejdspladser og med en øget vækst inden for offshore og med rekordmange arbejdere og virksomheder, som nu benytter sig aktivt af offshore-løsninger er det nu mere relevant end nogensinde før, at holde et aktivt øje med hvad der sker inden for offshore-branchen.

Hos Offshorebase bestræber vi os på, at benytte vores mange års erfaring samt viden inden for offshore-feltet til, at kunne levere med de seneste branchenyheder og opdateringer fra erhvervsmarkedet, som omhandler offshore-virksomheder.

Hos Offshorebase kan du finde erhvervsnyheder omhandlende firmaer fra hele verden. Du kan finde alt fra små relevante korte opdateringer til dybdegående analyser omhandlende relevante og vigtige emner inden for branchen til dybdegående analyser og forudsigelser fra vores eksperter.

Hos Offshorebase vil du finde de nyeste opdateringer og analyser udformet af et professionelt team, som med mange års erfaring fra vidt forskellige dele i branchen kan bidrage med en bred og troværdig nyhedsdækning af erhvervsbranchen med et øget fokus på offshore-branchen i og omkring Danmark.